Skip to main content
Skip table of contents

Release notes 15 mei 2024

Opgelet. Om gebruik te kunnen maken van volgende functionaliteiten, dient de applicatie minimaal versie v2.17.49 - API v2.17.124 te zijn. (u kan de versie raadplegen in de balk onderaan de applicatie)

Indien u nog op een oudere versie zit, gelieve dan de toetsen ctrl + f5 tegelijkertijd in te houden om de pagina te verversen of herstart uw browser/applicatie.

MyOrganizer.

Heel wat nieuwigheden en verbeteringen met betrekking tot onze integratie met Careconnect GP.

Gelijkaardige functionaliteiten komen binnenkort ook beschikbaar voor Eyefile klanten

Vanaf nu kan u uw MyOrganizer contacten samenvoegen en opruimen. Op die manier kan u bvb eenvoudig een patiëntenstop online afdwingen.

Enkele nieuwe key features in een notendop:

  • Uitgebreidere twee-weg synchronisatie en auto-merging van contacten a.d.h.v. een actief dossier.

  • Bij het maken van een afspraak en selecteren van een contact ziet u of er al dan niet een actief dossier is voor die patiënt.

  • De gegevens van uw contacten in MyOrganizer worden automatisch aangepast en gecorrigeerd a.d.h.v. de officiële gegevens ingevuld in het dossier.

  • U kan patiënten online enkel laten inloggen a.d.h.v. hun rijksregisternr als ze een actief dossier hebben. (of een combinatie met nieuwe patienten die hun rijksregister nummer moeten invullen bij het boeken) Meer informatie zie [FAQ] Hoe laat ik patienten online een afspraak maken met hun rijksregisternummer?

  • U kan actief een patiëntenstop afdwingen a.d.h.v een actief dossier in Careconnect. Zie [FAQ] Hoe kan ik online een patiëntenstop afdwingen?

  • U ziet in MyOrganizer welke contacten een actief dossier hebben zodat u dubbele contacten kan vermijden.

  • U kan uw contactenlijst automatisch opruimen a.d.h.v. een actief dossier in Careconnect en bvb alle contacten zonder actief dossier deactiveren. Zie [FAQ] Hoe ruim ik mijn contacten op aan de hand van mijn actieve dossiers in mijn EMD?

  • U kan uw contacten lijst automatisch opruimen a.d.h.v. rijksregisternr. Bij een push van een nieuw dossier uit uw EMD, zullen automatisch alle contacten met hetzelfde rijksregisternummer mergen met het contact uit uw EMD.

Lees alles over de nieuwe uitgebreide synchronisatie op [Integratie] MyOrganizer - Careconnect General Practitioner

Heeft u reeds een synchronisatie met Careconnect GP actief en wil u gebruik maken van bovenstaande nieuwe features, dan dienen we de sync wel opnieuw te reinitialiseren. Neem hiervoor contact op via het klantenportaal op https://my.corilus.be/s/contactus?language=nl_BE&segment=ringphone

Op dit moment enkel beschikbaar voor klanten die gebruik maken van MyOrganizer en Careconnect GP, binnenkort ook gelijkaardige functionaliteiten voor klanten die Eyefile gebruiken.

Ook de volgende weken en maanden blijven we hard inzetten op verbeteringen en nieuwigheden van MyOrganizer. Hou dus onze Help website goed in de gaten

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.