[FAQ] Hoe laat ik patienten online een afspraak maken met hun rijksregisternummer?

Vraag

Hoe laat ik patienten online een afspraak maken met hun rijksregisternummer?

Antwoord

Instellen

Om dit in te stellen gaat u links in het menu naar configuratie > agenda > configuratie.

Daarna klikt u bovenaan rechts op de tab widget instellingen en selecteert u 'Ja' bij Rijksregisternummer onder aanmeldingswijze

Wat doet dit?

Deze instelling activeert in u online boekingsmodule een optie om in te loggen met rijksregisternummer. U kan deze uiteraard combineren met andere aanmeldingswijzes

Opgelet. Enkel patienten met een ingevuld rijksregisternummer zullen via deze optie kunnen inloggen. U activeert dit dus best samen met een integratie met uw EMD. Careconnect GP integration .
Onder configuratie > agenda > configuratie > kan u ook het rijksregisternummer veld activeren bij het maken van een afspraak. Op die manier kan u het eventueel manueel invoeren of overschrijven