[FAQ] Hoe stel ik een individueel weekschema in?

Vraag

Hoe maak ik een individueel weekschema aan of hoe kan ik het bewerken?

Antwoord

Met een indiviudeel weekschema kan u een bepaalde periode van uw agenda specifiek een ander weekschema gaan geven.

Opgelet: Een individueel weekschema heeft steeds voorrang op afwisselende weekschema’s

• Ga in het menu links naar configuratie > agenda > weekschema’s

• Boven rechts klikt u op individueel om een individueel weekschema aan te maken

• Via het podloodje kan u de labels in een bestaand weekschema’s wijzigen

Meer informatie hierover kan u terugvinden op de pagina [FAQ] Hoe stel ik een afwisselend weekschema in?

• Het symbool naast het podloodje laat u toe om de startdatum en naam van uw weekschema te wijzigen

• Daarnaast heeft u de optie om uw weekschema te dupliceren

• Het vuilbakje laat u toe om uw weekschema te verwijderen, en de twee pijltjes laten u de volgorde van de weekschema’s te wijzigen

• Om een nieuw weekschema te maken klikt up op het plus-icon boven rechts

• U vult de velden in voor Omschrijving, en startdatum tot einddatum

• U klikt op het V-icon om het dynamisch schema toe te voegen