Skip to main content
Skip table of contents

Release notes 9 februari 2022

🎉 Het is nu mogelijk om de bevestigings- en herinneringsmails te laten versturen uit een gepersonaliseerde naam en email adres. Deze instelling zat reeds in MyOrganizer maar werd nu geoptimaliseerd en vindt u onder agenda -> configuratie.

  • Alle emails worden NOG ALTIJD automatisch vanuit noreply@myorganizer.online verzonden. Op deze manier komen zijn we zeker dat ze niet in de spam folder terecht komen en wordt u persoonlijk email emailadres dus ook NOOIT onverwachts blootgesteld.

  • MAAR, u kan echter toch gaan personaliseren door in de ‘verzender e-mail naam’ instelling een eigen naam te zetten. Op deze manier krijgt de gebruiker in zijn mailbox niet MyOrganzizer [NoReply] te zien, maar de door u ingevulde naam.

  • Indien u ook het veld ‘verzender e-mail adres’ invult, dan kan de gebruiker automatisch antwoorden naar dit ingevulde email adres en u op die manier bereiken.

Op deze manier kan u dus nu gebruikers laten antwoorden op bevestiging- of herinneringsmails en dit naar een eigen email adres naar keuze!

🎉 Het versturen van persoonlijke emails vanuit MyOrganizer kan nu ook door gebruik te maken van deze bovenstaande instellingen. Op deze manier kan u dus door te klikken op het email adres van een gebruiker, of door manueel een email aan te maken, een persoonlijke mail versturen inclusief bijlagen. Op het email scherm kan u zoeken naar gebruikers met een email adres.

Vult u niets in bij ‘Verzender email naam’ en ‘verzender e-mail adres’ onder de agenda configuratie, dan zal ook nooit uw persoonlijk adres gebruikt worden, ook niet als reply adres. In dit geval wordt wel uw agenda naam als ‘Verzender naam’ gebruikt, maar het email adres om te antwoorden blijft dus noreply@myorganizer.online.

🎉 De bevestigings- en herinnerings emails van afspraken gemaakt op labels zonder tijdstip, bevatten nu ook geen tijdstip meer. Op die manier kan u gebruikers nu dus online bvb belafspraken of huisbezoeken laten boeken op een bepaalde datum maar zonder tijdstip. In de mail staat nu enkel de datum + de melding: 'Geen specifiek tijdstip'. Ook in de bevestiging op het scherm komt er geen tijdstip meer, waardoor er geen verwarring meer optreedt.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.