Skip to main content
Skip table of contents

Release notes 13 november 2023

Opgelet. Om gebruik te kunnen maken van volgende functionaliteiten, dient de applicatie minimaal versie v2.12.50 - API v2.13.78.0 te zijn. (u kan de versie raadplegen in de balk onderaan de applicatie)

Indien u nog op een oudere versie zit, gelieve dan de toetsen ctrl + f5 tegelijkertijd in te houden om de pagina te verversen of herstart uw browser/applicatie.

MyOrganizer.

❗ Als een nieuw contact wordt aangemaakt zal het niet meer mogelijk zijn om meer dan 1 e-mailadres aan het contact toe te voegen. Indien bij het aanmaken of aanpassen van een afspraak of dagnotitie het contact meer dan 1 e-mailadres heeft, is het verplicht om maar slechts 1 e-mailadres te behouden.

✂️ Het kopiëren en plakken van een afspraak werkt nu ook op mobiel!

🛡️ Rijksregisternummers zijn enkel nog zichtbaar voor hoofdgebruikers en Admin subgebruikers. Niet meer voor subgebruikers met beperkte rechten of telesecretariaat operatoren. Dit ten gevolge van GDPR richtlijnen.

☠️ De RSS Nieuwspagina’s werden verwijderd uit de applicatie

👀 De gebruiksvriendelijkheid van het agenda-delen-overzicht is verbeterd. Ondertussen verwijderde gebruikers worden niet meer weergegeven. De weergavenaam alsook de naam van de hoofdgebruiker worden nu weergegeven. Er wordt nu ook weergegeven of een gebruiker een hoofdgebruiker is of niet. De overzichten zouden ook sneller moeten laden dan voordien.

🎉 Duidelijkere validatie fouten voor afspraken en het aanmaken van gebruikers indien er iets misloopt! Deze worden nu rechtsonderaan duidelijk getoond bij het opslaan.

Online boeking verbeteringen

🎉 Het is niet meer mogelijk om via de knoppen verder te gaan in de kalender dan de ingestelde limiet en de kalender blijft gesynchroniseerd met de dag die bekeken wordt. De kalender wordt niet meer weergegeven in de lijstweergave, waardoor dit nu ook duidelijker is voor de boeker.

MyReception verbeteringen

🧾 👍 Fouten waardoor het aanmelden voor een of meerdere afspraken in MyReception niet altijd werkte, werden opgelost!

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.