[FAQ] Hoe stel ik een nieuwe weergave in?

Vraag

Hoe maak ik een nieuwe weergave? Dit kan met meerdere agenda's op één weergave zijn.

Antwoord

Om een nieuwe weergave te maken klikt u bij het menu op Weergaven

Om een nieuwe weergave toe te voegen klikt u vervolgens op het plusje rechtsboven

Hier kunt u:

• De naam ingeven die u de weergave wilt geven

• Aanduiden of u deze weergave als standaard weergave wilt zetten

• Welke volgorde de weergave in het dropdown menu rechtsboven heeft

• En welke agenda’s u wilt zien in deze weergave

Om een agenda toe te voegen selecteert u de agenda dat u wilt toevoegen aan de weergave in het dropdown menu en klik u op “agenda toevoegen”.

Eenmaal u de agenda heeft toegevoegd kunt u aanduiden in welke weergaves u de agenda wilt laten zien. Met de pijltjes omhoog en omlaag kunt u de volgorde van de agenda’s wijzigen.

Mogelijke weergaves:

Dagweergave:

U kunt deze weergave terugvinden in het menu onder agenda > per dag of agenda > vandaag. Deze weergave toont de gekozen agenda’s naast elkaar voor één dag. In het voorbeeld in volgende afbeelding hebben we 3 agenda’s op “ja” gezet.

Weekweergave:

Deze weergave kunt u terugvinden in het menu onder agenda > per week. Bij een weekweergave worden de gekozen agenda’s onder elkaar getoond. U kunt elke agenda in en uitklappen om navigatie gemakkelijker te maken. In volgende afbeelding hebben we agenda 1 ingeklapt.

Nieuwe afspraken:

Nieuwe afspraken kunt u terugvinden in het menu onder agenda > agenda lijsten > nieuwe. Dit zijn alle afspraken die nog niet als gelezen gemarkeerd staan. Hier worden alle gekozen agenda’s naast elkaar getoond met hun nieuwe afspraken.

Vrije afspraken:

Hier worden de eerstvolgende vrije afspraken weergeven. U kunt deze pagina terugvinden in het menu onder agenda > eerste vrije afspraken. De gekozen agenda’s worden hier naast elkaar weergeven met hun eerste vrije afspraken.

Dagtaken:

Hier kunt u kiezen van welke collega’s u de dagnotities wilt zien.