[FAQ] Hoe schakel ik telefonische oproepen door naar het secretariaat van Ringphone

1. Vast toestel doorschakelen

2. GSM toestel doorschakelen

1. Vast toestel doorschakelen

Telenet:

Aanzetten?

Bel *21 (je hoort de kiestoon) > vorm het telefoonnummer waarnaar je wil doorschakelen.

• Hoor je een bevestigingstoon (korte kiestonen na mekaar)? Dat betekent dat het gelukt is! Oproepdoorschakeling staat aan.

• Hoor je een overbelastingstoon? Waarschijnlijk ging er iets mis. Probeer het nog eens,

Uitzetten?

Bel #21

• Bevestigingstoon (korte kiestonen na mekaar)? Dat betekent dat het gelukt! Oproepdoorschakeling staat uit.

• Overbelastingstoon? Waarschijnlijk ging er iets mis. Probeer het nog eens.

Zorg ervoor dat je toestel in toon (DTMF) staat, anders werken de toetsen * en # niet. Meer info vind je in de handleiding van je toestel.

Proximus:

Om oproepen door te schakelen moet je eerst (éénmalig) de betalende optie oproepdoorschakeling activeren: https://www.proximus.be/nl/id_cr_payingos

• Activeren: typ *21*telefoonnummer# op je telefoontoestel. In de plaats van telefoonnummer vul je het nummer in waarnaar je oproepen wilt doorschakelen. Let op: vervang telefoonnummer niet door je eigen nummer!

• Deactiveren: typ #21# op je telefoontoestel.

• Heractiveren: typ *21# op je telefoontoestel om de doorschakeling naar het laatst gebruikte nummer te heractiveren.

2. GSM doorschakelen

Alle oproepen doorschakelen:

• Aanzetten? Bel **21*doorschakelnummer# In de plaats van doorschakelnummer vul je het nummer in waarnaar je oproepen wilt doorschakelen. Let op: vervang het telefoonnummer niet door je eigen nummer!

• Uitzetten? Bel ##21#

• Heractiveren
    Typ **21# en druk op de beltoets om de doorschakeling naar het laatst gebruikte nummer te heractiveren.

Goed om te weten: wil je checken of de oproepdoorschakeling nog aanstaat? Bel *#21#