[WEB] FT:Blog widget

Wat?

Deze widget kan u gebruiken om berichten op te sommen op een pagina met een mooie presentatie.

Opties

Er zijn twee tabbladen met opties.

General

• Bij Number of Posts beslist u hoeveel berichten getoond worden door de widget

• Blog Post Source geeft u de optie om de berichten te filteren op de laatste berichten of een bepaalde categorie

• Select Category laat u de categorie bij Blog Post Source bepalen

Styling

Hier kan u kiezen hoe de widget er uit ziet. De afbeeldingen tonen de mogelijkheden.

Optie 1:

Optie 2: