[WEB] Extra opties voor berichten

Wanneer we een bericht bewerken zien we aan de rechter kant allerlei opties. Hier bespreken we de belangrijkste.

Publiceren

Bij publiceren bepalen we in welke mate een bericht zichtbaar is.

• Status bepaalt of het bericht gepubliceerd is of niet.

• Zichtbaarheid bepaalt wie dit bericht kan zien

• Openbaar betekent dat dit voor iedereen zichtbaar is. Dit is de meest aangeraden optie

• Gepubliceerd op zegt wanneer dit bericht gepubliceerd is. Dit kan aangepast worden om de volgorde van de berichten aan te passen

Categorieën

Categorieën kunnen gebruikt worden om de berichten te laten filteren. U kan op een pagina instellen dat enkel berichten van een bepaalde categorie getoond worden.

U kan heel simpel een categorie toevoegen door op “+ Nieuwe categorie toevoegen” te klikken.

Uitgelichte afbeelding

Hier kan u een afbeelding toevoegen die als thumbnail gebruikt wordt.