Wat houdt de migratie in?

De medische sector evolueert razendsnel. Net als onze technologie! Om te kunnen blijven inspelen op uw noden en wensen, zeggen we ‘uwagenda’ definitief vaarwel en laten we u opstarten in onze vernieuwde agenda ‘MyOrganizer’.

Hoe gaan we te werk?

Wat gebeurt er met uw huidig agenda profiel?

U krijgt van ons op een bepaald moment een bevestigingsmail met het moment van tijdstip waarop uw profiel definitief migreert naar MyOrganizer. Eens voltooid krijgt u nadien van ons via e-mail een melding en zal u kunnen inloggen op https://www.myorganizer.online.

1. Alle instellingen van uw agenda zullen automatisch migreren naar het nieuwe systeem. (weekschema’s, vakantieperiodes, agenda labels, afspraaktypes, protocollen, etc..)

2. Al uw afspraken vanaf 1/01/2020 zullen automatisch overgezet worden naar het nieuwe systeem.

3. Alle dagnotities, tot maximaal een jaar oud, zullen automatisch overgezet worden naar het nieuwe systeem

4. Bij het overzetten van de contacten doen we automatisch een clean up van dubbele contacten.

5. Onze operatoren zijn reeds vertrouwd met het nieuwe systeem waardoor ook op dat vlak helemaal niets zal veranderen.

Wat kan u doen om u voor te bereiden?