QQ afspraken worden dringende afspraken

Dringende afspraken in UwAgenda

In UwAgenda worden dringende afspraken soms aangeduid door QQ voor de naam van de patiënt te zetten. Dit zorgt ervoor dat deze afspraken op te zoeken zijn met sleutelwoord “QQ”.

Dringende afspraken in MyOrganizer

In MyOrganizer lossen we dit anders op. Hier kunnen we bij een gemaakte afspraak heel simpel de afspraakstatus (Het duimpje) op dringend zetten.

Als we dan de eerste dringende afspraak willen zien gaan we in het menu naar “agenda“ > “agenda lijsten“ > ”dringende”. Hier zien we alle dringende afspraken opgelijst.