[FAQ] Wat zijn de verschillen tussen de afspraakweergave op groot en op klein scherm?

Vraag

Wat zijn de verschillen tussen de afspraakweergave op groot en op klein scherm ? Welke velden worden getoond op groot scherm en verborgen op mobiele weergave (bvb. gsm versus tablet)? Waar kan ik deze dan terugvinden?

Antwoord

Het menu

Op groot schem kennen we het menu als een balk die aan de linker kant van het scherm staat en er als volgt uit ziet.

Op mobile en andere kleinere schermen is dit anders. Hier kunnen we het menu terugvinden onder de 3 streepjes die bovenaan het scherm staan.

Details van een afspraak

Om de details van een afspraak gemakkelijk te bekijken kunt u op het vergrootglaasje klikken aan de rechter kant van de afspraak.

De andere acties zijn te vinden onder de 3 puntjes.

Als er extra info wordt ingevuld, dan is dit terug te vinden onder het i’tje die naast het vergrootglaasje te zien is.

Het vergrootglaasje toont de extra info ook!