[FAQ] Wat zijn de minimale systeemvereisten voor MyOrganizer

MyOrganizer is een single page applicatie die via javascript draait in de browser. Wegens security redenen, raden we iedere gebruiker aan om altijd de laatste versie van zijn browser te downloaden.

Van zodra uw systeem het niet meer toelaat om de laatste browserversie te downloaden, eindigt in principe ook de MyOrganizer support op uw systeem. Dit wil echter niet zeggen dat MyOrganizer niet meer zal blijven draaien, ondanks u op een verouderde browser draait. De kans bestaat echter dat sommige functionaliteiten niet meer zullen werken en dat er mogelijks beveiligsrisico’s zijn.

MyOrganizer draait op alle recente browserversies, dus als u een van deze kan downloaden, zal MyOrganizer hierop vlekkeloos draaien.

Op volgende pagina’s vindt u een overzicht van de meest gekende browsers samen met hun versiebeheer en support hierop: