[FAQ] Waar vind ik mijn online boekingsmodule URL?

Vraag

Ik wil mijn gebruikers online afspraken laten maken. Waar vind ik de URL voor de online boekingsmodule in MyOrganizer?

Antwoord

Link vinden en kopiëren

U kan via Website > Widget-URLs uw links voor de boeking widgets terug vinden.

Wat zie ik?

De eigen link dient om enkel uw eigen agenda te tonen.

Wanneer u in een groepspraktijk zit, dan ziet u ook een groep link. Deze toont de agendas in uw groepspraktijk.

Inbegrepen labels

De inbegrepen labels toont welke labels te zien zullen zijn in de widget.

Filters

Label kleuren

U kan filteren op kleuren van uw labels. Wanneer u kleuren in de lijst selecteert, dan zullen enkel die kleuren labels te zien zijn in de widget.

selecteert u geen kleuren, dan zullen alle labels te zien zijn

In de nabije toekomst zal dit vervangen worden door filteren op labels in plaats van kleuren

Na het filteren dient u de link opnieuw te kopiëren en op uw website te plaatsen