[FAQ] Online wachtwoord reset lukt niet

Vraag

Ik wil in de online boekingsmodule mijn wachtwoord herstellen maar de password reset lukt niet. Wat moet ik doen?

Antwoord

Wanneer u een wachtwoord herstel uitvoert vanaf de online boekingsmodule via 'Uw wachtwoord vergeten' dan dient u daar uw e-mail adres in te vullen. Het systeem gaat dan zoeken naar een account met dat e-mail adres in de contactgegevens. Soms kan het zijn dat de dokter uw e-mail adres niet kent, of dat u bij de dokter gekend bent met een ander e-mail adres. U neemt dan best contact op met de dokter, zodat deze kan nakijken of het e-mail adres op uw account correct staat.

Familieleden

Stel dat u regelmatig boekt met uw e-mail adres voor familieleden, dan kan het zijn dat er meerdere accounts teruggevonden worden voor het ingevoerde e-mail adres. Het systeem zal dan een paswoord reset sturen voor de eerste account die gevonden wordt. Wil u een wachtwoord herstel uitvoeren voor een van de andere accounts dan neemt u voorlopig best contact op met uw dokter, zodat die vanuit het systeem een wachtwoord herstel kan laten versturen voor de juiste account.

De wachtwoord herstel mail

In de wachtwoord herstel mail zal altijd uw gebruikersnaam verschijnen. Deze kan anders zijn dan het e-mail adres waarmee uw account gekend is bij de dokter. Dit komt omdat een gebruikersnaam uniek moet zijn.

Als de gebruikersnaam dus anders is dan uw e-mail, dan dient u dus de gebruikersnaam te gebruiken om in te logen en niet uw e-mail adres. Naast de gebruikernaam staat ook steeds bij aan welke naam dit gelinked werd.