[FAQ] Hoe verberg of toon ik dagnotities?

Vraag

Hoe schakel ik dagnotities uit? Ik wil geen dagnotities zien, hoe verberg ik deze?

Antwoord

Om de dagnotities niet meer te zien op een weergave moeten we die uitzetten bij de weergave. Dat doen we als volgt:

• Ga naar Weergaven in het menu links

• Klik op het potloodje van de weergave die u wilt aanpassen

• Bij “in dagnotities” zorgt u dat alles op “neen” staat om de dagnotities te verbergen of ja om ze net te tonen

• Klik nu op opslaan

• Als u nu naar deze weergave gaat dan zal u zien dat de balk van dagnotities weg is of net tevoorschijn komt afhankelijk van de opties die u gekozen heeft.

Om te weten hoe u deze weergave actief kan zetten ga naar veranderen van weergave