[FAQ] Hoe stel ik een pop-up in voor de online boekingstool?

Vraag

Hoe stel ik een pop-up in voor de online boekingstool?

Antwoord

Om een pop-up in te stellen moeten we twee dingen doen.

• De optie aanzetten

• De tekst bepalen

De optie

De optie voor de pop-up vindt u onder configuratie > agenda > configuratie

Hier gaat u boven rechts naar widget instellingen en daar kan u de optie voor de pop-up op Ja zetten. Daarna gaat u rechts boven naar tekstvelden, zoekt u naar infotekst bij online booking (popup) en vult u uw tekst in.

OPGELET! Bij het aanpassen van tekstvelden, zowel voor bevestigingsmails, smsen, de pop-up als alle andere teksten, moet u 2 MAAL op opslaan klikken. (zie video hierboven)