Veel dokters gebruiken deze berichten op hun website om dingen aan te kondigen, vakantie aan te geven …

Navigeren naar berichten

Op het dashboard kijkt u links in het menu en klikt u op Berichten

Hier ziet u een lijst van al uw berichten.

Bericht bewerken

U kan een bericht aanpassen door over het bericht te gaan met uw muis en op bewerken te klikken.

U maakt uw bericht en klikt op update.

Nieuw bericht maken

U kan een nieuw bericht maken door bovenaan op “Nieuw bericht“ te klikken.

U maakt uw bericht, vult een titel in en klikt op publiceren.