[FAQ] PDF download van afspraken werkt niet binnen de MyOrganizer applicatie op windows, mac of mobiele telefoon

Vraag

Wanneer ik druk op het icon om een pdf te downloaden van mijn afspraken, dan wordt de PDF niet gedownload.

Antwoord

Dit is een gekend probleem bij de MyOrganizer apps (die niet in de browser geopend worden). De besturingssystemen van o.a. Iphone, Android en Windows laten vanuit een applicatie niet toe om zomaar een PDF te downloaden richting het toestel. Dit doen ze omwille van beveiligingsredenen. We onderzoeken hoe we dit kunnen oplossen.

Tijdelijke Oplossing

In de tussentijd kan u via de browser de PDF van uw afspraken downloaden. Daar werkt het downloaden van de afspraken wel. Zowel op de computer als op uw mobiel toestel kan u via de browser app surfen naar https://www.myorganizer.online en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U zal dezelfde applicatie te zien krijgen en als u hier een PDF wil downloaden, zal dit correct verlopen.