[FAQ] Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Vraag

Waar kan ik mijn paswoord wijzigen?

Antwoord

Ik kan inloggen

U kan een wachtwoord reset initialiseren, dan krijgt de gebruiker een link via mail opgestuurd waar hij/zij hun wachtwoord zelf kunnen kiezen. Dit kan u doen door in uw gebruikersinstellingen op “Wachtwoordherstel email versturen” te drukken.

Als extra beveiliging wordt ook telkens na een password reset, een SMS bevestiging gestuurd naar de gebruiker.

Ik kan niet inloggen

U kan op de login pagina een wachtwoord reset initialiseren door op “hier“ bij wachtwoord vergeten te klikken.

Hier vult u uw mailadres en gebruikersnaam in en klikt u op verzenden.

Dit zal een link sturen waarmee u uw wachtwoord kan aanpassen.