Hoe maak ik een dubbele afspraak?

Antwoord

Om een dubbele afspraak te kunnen maken moet dit zo in uw agenda instellingen staan.

Agenda Instellen voor dubbele afspraken

• U gaat in het menu naar configuratie > agenda > configuratie

• Hier zet u de optie “meerdere afspraken op eenzelfde tijdstip“ op ja en klikt u op opslaan

Nu staat uw agenda klaar voor dubbele afspraken.

Dubbele afspraak maken

Wilt u een tweede afspraak maken op een bestaande afspraak, dan klikt u op het tijdstip bij de afspraak. Hier kan u de gegevens invullen van de tweede patiënt en opslaan. U zal zien dat de kleur van afspraak nu gearceerd staat. Dit duidt aan dat dit een dubbele afspraak is.

Dit zorgt er ook voor dat wanneer u een afspraak op het tijdstip er voor boekt, en deze overlapt, deze geboekt kan worden.