De online boekingsmodule van MyOrganizer geeft ook de mogelijkheid om patienten, collega’s of vertegenwoordigers te laten inloggen met een sleutelcode. Op die manier kan uw agenda online enkel opengesteld worden voor mensen die van u de sleutelcode ontvangen hebben. Dit maakt het mogelijk om sommig afspraken enkel op te zetten voor bvb gekende vertegenwoordigers of collega’s.

Vraag

Hoe laat ik gebruikers inloggen met een sleutelcode?

Antwoord

U kan zelf een sleutelcode ingeven en beslissen wie een sleutelcode nodig heeft.

• Ga naar configuratie > agenda > configuratie

• klik boven rechts op widget instellingen

• Op dit scherm kan u zelf een sleutelcode ingeven

• Met de opties er boven kan u beslissen wie de sleutelcode nodig heeft om te kunnen boeken

Opgelet: Indien u de sleutelcode activeert voor patienten, zullen alle patienten de code moeten ingeven bij het boeken

Eens de sleutelcode geactiveerd werd, dan kan u inloggen met de voornaam van de hoofdgebruiker van de agenda + sleutelcode

De voornaam van de hoofgebruiker kan u vinden onder de agenda gebruiker:

Configuratie → Persoonlijk → Profiel