[FAQ] Hoe beveilig ik mijn online boekingen met een sleutelcode?

Vraag

Hoe beveilig ik mijn online boekingen met een sleutelcode?

Antwoord

Wat doet een sleutelcode?

In MyOrganizer kan u uw online boekingen beveiligen met een sleutelcode, zodat enkel mensen kunnen boeken die de sleutelcode van u gekregen hebben.

Hoe stel ik een sleutelcode in?

U gaat in het menu naar configuratie > agenda > configuratie

• Hier gaat u bovenaan rechts naar Widget instellingen.

• Daar kan u uw sleutelcode invullen, en kiezen wie deze nodig heeft om te kunnen boeken met de opties “patiënt heeft sleutelcode nodig“, “vertegenwoordiger heeft sleutelcode nodig“ of “collega heeft sleutelcode nodig“.

• Na de aanpassing klikt u op opslaan.

In bovenstaande voorbeeld zorgen we dat zowel de patiënten, als vertegenwoordigers, als collega-artsen de sleutelcode zullen moeten invullen.

In de online boeking krijgen ze volgend scherm:

Voornaam hoofdgebruiker vinden

De voornaam van de hoofdgebruiker vindt u in het menu links onder configuratie > persoonlijk > profiel