Ik heb een nieuwe afspraak binnen het agenda systeem geboekt maar de patiënt krijgt geen bevestigingsmail of sms. Wat gaat er fout?

Antwoord

Bij het boeken van een afspraak krijg je de mogelijkheid om aan te duiden of de patiënt een sms of mail mag ontvangen. Dit doe je door de checkboxes binnen de afspraak aan te vinken.

De sms of mail zal pas na 10 minuten effectief verzonden worden. Dit geeft de maken van de afspraak nog de tijd om binnen die tijdspanne de afspraak te verplaatsen of te annuleren. In dat geval wordt het versturen van de eerste mail geannuleerd.

Je kan deze vinkjes standaard gaan aanzetten binnen de instelling van de label.