[FAQ] Hoe wissel ik van gebruiker binnen mijn groepspraktijk

Vraag

Er zijn meerdere agenda’s binnen onze groepspraktijk. Ik zou graag wisselen naar een van de agenda’s van mijn collega’s om hun instellingen aan te passen. Hoe doe ik dit?

Antwoord

U kan zeer eenvoudig via het dropdown bovenaan het menu links wisselen naar een andere agenda waartoe u rechten heeft.

De andere agenda’s moeten wel expliciet gedeeld worden met uw agenda, zoniet heeft u geen toegang en kan u deze agenda dus niet selecteren.