[FAQ] Hoe vind ik het adres van een patiënt terug bij een huisbezoek?

Vraag

Waar vind ik het adres van een patiënt terug bij een afspraak?

Antwoord

Om het adres of andere gegevens van een patiënt terug te vinden bij de afspraak moeten we eerst en vooral zorgen dat een optie op het label aan staat.

• Ga in het menu links naar configuratie > agenda > agenda labels

• Klik op de drie stipjes rechts van het label dat u wilt bekijken en klik op bewerken

• Zorg dat de optie “adres in afspraak formulier” op Ja staat. Indien u dit activeert zal bij het boeken van de afspraak automatisch de adresvelden tevoorschijn komen.

Als er nu een afspraak geboekt wordt op dit label, dan zal de informatie te zien zijn in de afspraakweergave door te klikken op het info icon of het vergrootglaasje

Anderzijds kan u ook de afspraak openen en ziet u de gegevens van de patiënt ook steeds bovenaan rechts

Bij de eerste keer opslaan, zal het adres automatisch bij de afspraak informatie toegevoegd worden na de extra info die u toevoegde. Als u geen extra info toevoegde, zal alsnog het adres er automatisch bijgevoegd worden. Dit zorgt er voor dat u het adres onmiddellijk via het info-icon kan zien.