[FAQ] Hoe splits ik mijn dag op?

Vraag

Hoe kan ik mijn dag opsplitsen? Hoe deel ik mijn dag op in ochtend, namiddag en avond?

Antwoord

Deze instelling is enkel beschikbaar voor hoofdgebruikers.

Deze instelling is te vinden in het menu links, onder Configuratie > Agenda > Configuratie

Op deze pagina kan u “dagopsplitsingen gebruiken” op ja zetten en dan op opslaan klikken

Als u nu naar Agenda > Vandaag, of Agenda > Per dag gaat in het menu links, dan kan u deze optie in werking zien

Op volgende afbeelding ziet u hoe de agenda van vandaag ingedeeld is in ochtend, namiddag en avond

U kan de delen van de dag in en uit klappen door op de naam van het deel te klikken

Het juiste deel van de dag wordt automatisch toegeklapt afhankelijk van het tijdstip.

Opgelet: dagopsplitsing is enkel zichtbaar op de dag van vandaag