[FAQ] Hoe kan ik mijn oproepgeschiedenis raadplegen?

Vraag

Waar vind ik mijn oproepgeschiedenis en bericht geschiedenis?

Antwoord

Uw oproepgeschiedenis vind u op 2 plaatsen terug.

Bij de beide methodes kunt u ook de oproepen van andere dagen bekijken door op het jaaroverzicht een andere dag aan te klikken.

Via configuratie

In het menu selecteerd u “configuratie”

Onder configuratie gaat u naar oproepen & berichten waaronder u een keuze krijgt tussen inkomende oproepen, doorgeschakelde oproepen, uitgaande oproepen, tekstberichten en online boekingen. Hier klikt u dus het soort oproep aan waar u de geschiedenis van wilt raadplegen.

Via statistieken

In het menu selecteert u de statistieken. En daarna op “oproepen & berichten”.

Linksboven onder datum bereik kan u kiezen welke periode u wilt zien.