[FAQ] Hoe kan ik een bevestigingsmail manueel opnieuw versturen?

Vraag

Hoe kan ik een bevestigingsmail manueel opnieuw versturen?

Antwoord

Als u opnieuw een afspraakbevestiging wil versturen, kan u dit op volgende manier doen.

De patiënt moet hiervoor wel een juist mail adres ingevuld hebben

• U klikt op de afspraak waarvan u een extra, of nieuwe bevestiging van wilt sturen.

• In dit detailvenster ziet u een bel icon staan, klik hier op.

U zal deze stappen elke keer moeten doen wanneer u een wijziging uitvoert, en u wilt dat deze wijziging ook naar de patiënt verduidelijkt wordt.