Skip table of contents

[FAQ] Hoe installeer ik MyOrganizer op Windows?

Vraag

Hoe installeer ik of maak ik een snelkoppeling naar MyOrganizer op een Windows-toestel?

Antwoord

Via een snelkoppeling

U opent uw favoriete web browser. (Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox …)

U surft naar myorganizer.online

Voor Google Chrome

U klikt op de drie puntjes rechts boven, dan klikt u op “Meer Hulpprogramma’s” en u selecteert “Snelle link maken…”

U kiest de naam MyOrganizer en klikt op “Maken”, uw app staat nu klaar op uw bureaublad

Voor Microsoft Edge

U klikt op de drie puntjes rechts boven, dan klikt u op “apps” en u klikt “Install this site as an app”

U kiest de naam MyOrganizer en klikt op “Install”

Om gemakkelijk aan de app te kunnen klikt u op start

U klikt met rechter muisknop op de app en selecteert “meer” en op pinnen op takenbalk

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.