[FAQ] Hoe gebruik ik de zoekfunctie?

Vraag

Wat kan de zoekfunctie doen?

Antwoord

Waar vind ik de zoekfunctie?

De algemene zoekfunctie vindt u boven links

Hoe werkt de zoekfunctie?

In volgend voorbeeld zoeken we “test” op. U ziet dat de applicatie alle gegevens zoekt in uw agenda die deze zoekterm bevatten.

De zoekterm moet minimum 3 karakters lang zijn.

Wat vinden we?

• Alle afspraken in de gedeelde agenda's waar deze zoekterm inbegrepen is. In dit geval is dat dus in zowel de agenda van Test Dr Maarten, Test Dr Michaël en Test Dr Sharon.

• We vinden daarnaast ook alle contacten die de zoekterm bevatten. De zoekterm kan zich zowel in hun contactgegevens als in hun naam bevinden. Contacten zijn zowel uw patiënten als uw subgebruikers.

Hoe u subgebruikers kan aanmaken vindt u op [FAQ] Hoe maak ik een nieuwe login of gebruiker aan?

• Het laatste dat we vinden zijn alle dagnotities waar de zoekterm in terug te vinden is.

Wat kan ik zoeken?

1. We weten al dat we woorden kunnen zoeken, die zowel in contactinfo als in namen als in extra info kunnen staan.

2. Men kan ook een geboortejaar opzoeken. Dit kan in formaat DDMMYYYY en DD/MM/YYYY

3. U kan ook op gsm-nummer zoeken in formaat 0400000000