Ringphone helpdesk

Hoe kunnen we u helpen?

Documentatie

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Heeft u een vraag? Hier vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen van onze gebruikers.

Release notes FR

Sous cette section, vous trouverez un aperçu de toutes les améliorations significatives et des innovations récemment apportées au système d'agenda MyOrganize...

Release notes NL

Onder deze sectie vindt u een overzicht van alle significante verbeteringen en vernieuwingen onlangs doorgevoerd aan het MyOrganizer agenda systeem. Niet alle verbeteringen komen in release notes terecht, maar worden eerder via kleine release notes in MyOrganizer getoond.

Integraties

MyOrganizer integreert met verschillende dossierpakketten en bouwt ondertussen stap voor stap ook een eigen API uit. Voor uitgebreide documentatie klikt u best door via onderstaande links.

Migratie UwAgenda naar MyOrganizer

Binnen deze sectie geven we u een antwoord op de meest gestelde vragen omtrent de overgang van UwAgenda naar MyOrganizer.

Best practices

De beste manier om MyOrganizer te gebruiken wordt hier beschreven.

Website beheer (web)

Heeft u een vraag omtrent uw website? Hier vindt u hoe u uw website kan aanpassen.